ای به دلها پرچم سرداریات در اهتزاز
دی ۱۶, ۱۴۰۳دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل در نشست احزاب اصولگرا
دی ۱۶, ۱۴۰۳به گزارش روابط عمومی مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل، دکتر سعید رضایی روز یکشنبه در جلسه هم اندیشی معاون سیاسی وزیر کشور با دبیران کل احزاب اصولگرا، در سالن پیامبر اعظم(ص) این وزارتخانه اظهار کرد: برای تحکیم وفاق ملی باید همه عناصر و اجزای جامعه مدنی محترم شمرده شوند و رویکرد به احزاب فقط در حوزه مسئولیت وزارت کشور خلاصه نشود، بلکه مجموعه حکمرانی کشور باید احزاب را به عنوان یک قدرت سیاسی و اجتماعی تاثیرگذار قبول کند.
وی تصریح کرد: در انتخاب استانداران در دولت آقای پزشکیان، نسبت مقبولیت احزاب در میان حکمرانان مشخص شد و مقرر گردید دولت با نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و نمایندگان ولی فقیه در استانها همفکری و استانداران را تعیین کند.
وی افزود: بنا بر رسمی که در کشور رایج شده، نمایندگان مجلس شورای اسلامی که برگرفته از آرا توده های اجتماعی هستند، به ویژه آنهایی که گزینه ریاست جمهوری یا وزارت هستند،، در پشت تریبون های رسمی ادعا می کنند به هیچ حزب و جریان سیاسی مربوط نیستند، در حالی که این ادعا صحت ندارد و آنها کاملا حزبی و جریانی هستند.
وی ادامه داد: آنها برای جلب نظر و اخذ رای مردم، آنگونه ادعا می کنند در حالی که اقشار مردم بر کذب بودن ادعای آنان واقف هستند. از سوی دیگر ما احزاب و فعالان سیاسی هرچه داد بزنیم تا در انتخاب استانداران اظهار نظر کنیم، دولتی ها کار خودشان را انجام می دهند و در نتیجه خروجی کارها آن چیزی نیست که حکمرانی اسلامی و مردم می خواهند.
سردار رضایی تصریح کرد: اتفاقاتی که در ۴۵ سال گذشته در حوزه احزاب کشور رخ داده است، چنین می نماید آنهایی که قوی و در بدنه قدرت هستند، جانفشانی و تلاش می کنند که برخی از احزاب را به بالا ببرند و تصور ما این است تعریفی که امروز از احزاب داریم، تعریف درستی نیست.
چرا نظر احزاب را در تعیین استانداران لحاظ نکردید؟
دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل گفت: مگر فلسفه وجودی احزاب غیر از ایجاد نظم، اصلاح و مشارکت در قدرت است؟ حزب در این سه حوزه، وظیفه ای قانونی دارد. بنابراین آیا در تعیین استانداران از احزاب ملی و استانی نظرخواهی کردید؟
سردار رضایی اظهار کرد: سوی سخنم فقط معاون وزیر کشور یا دولت چهاردهم نیست بلکه این نقد را بر همه دولتها وارد می دانم. آیا احزاب را به عنوان اجزای حاکمیتی و حقوقی کشور قلمداد می کنید؟
وی افزود: دبیران کل احزاب به معنای واقعی ایثارگرانه کار می کنند و از اندوخته ها و درآمدهای خود برای پیشبرد امور هزینه می کنند؛ به عنوان مثال ما که از اردبیل حرکت می کنیم تا در تهران در این جلسه حضور داشته باشیم، باید ۱۵۰ میلیون ریال هزینه متحمل شویم، در حالیکه پنج سال است حزب تاسیس کرده ایم و هنوز ریالی یارانه به ما تعلق نگرفته است.
یادگار دفاع مقدس ادامه داد: ما احزاب در انتخاباتها صحنه آرایی می کنیم و مردم را پای کار و صندوق های آرا می آوریم تا مشارکت قوی داشته باشیم اما خانه احزاب اعلام می کند هنوز حزب شما به ما معرفی نشده است! این چه مفهومی دارد؟ من از جیب خود و خانواده ام می زنم و برای حمایت از نظام و حاکمیت هزینه می کنم که این رفتار را با ما داشته باشند؟ این اصلا منصفانه و عادلانه نیست.
دبیرکل مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل که تنها مهمان دعوت شده از احزاب این استان به این همایش بود، افزود: ما در مجمع ایثارگران متحد استان اردبیل به عنوان یک حزب، پنج هزار و ۱۰۰ عضو داریم و تقریبا برای همه اعضا کارت شناسایی و عضویت صادر کرده ایم و این در سطح کشور، کار بی بدیلی است و توصیه می کنم برای انسجام بیشتر، به دبیران کل احزاب با امضای وزیر کشور کارت شناسایی صادر شود.
دکتر رضایی گفت: البته این امور در قوانین بالادستی به صورت ماهیتی لحاظ شده است اما گویا از نظر شکلی و اجرایی جدی گرفته نمی شود و حکمرانی کشور باید ترتیبی اتخاذ کند که سرریز قدرت سیاسی و اجتماعی، در مین توده های ملت در احزاب، تجلی پیدا کند؛ در این صورت است که احزاب می توانند جایگاه واقعی خود را در قدرت بازیابی کنند.
احزاب در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا لیست ارائه کنند
علی زینی وند معاون سیاسی وزیر کشور نیز در این همایش گفت: احزاب باید در انتخابات سال ۱۴۰۴ شوراهای اسلامی شهر و روستا نامزدهای خود را به صورت لیست معرفی کنند.
وی افزود: احزاب به صورت حرفه ای در ارتقا سرمایه اجتماعی کشور، فراگیری چتر حکمرانی بر کل مردم و اداره کشور نقش آفرین باشند و نباید فعالیت احزاب به شب انتخابات منحصر باشد و بعد از آن آنها را رها کنیم.
وی ادامه داد: در دنیا احزاب با تعریف ساز و کارهایی از سوی دولت و مردم حمایت می شوند و نقش اصلی را در ساختار انتخابات دارند و ما نیز باید به سمتی حرکت کنیم که از دل احزاب، شخصیت هایی نظیر رئیس جمهور، وزرا و نمایندگان مجلس بیرون بیایند و همه آنها پشتوانه ای از اتاق فکر حزبی داشته باشند.
زینی وند تصریح کرد: باید در قانون احزاب، با مشارکت احزاب تغییراتی داده شود و همه احزاب در انتخاباتها کرسی داشته باشند و با این کارها، احزاب همیشه انگیزه شرکت در انتخابات را خواهند داشت و نقش آنها در دور میز دولت منعکس خواهد شد و دولت و مجلس خزانه ای مملو از دانش و تجربه خواهند داشت.
معاون سیاسی وزیر کشور اظهار کرد: این ساز و کارها نه یک شبه بلکه باید به تدریج فراهم شود و وزارت کشور و دولت وفاق نیز این آمادگی را دارند و دولت به کار ویژه احزاب نقش بارزی قائل است.